Hvordan får jeg oversikt over hvem som har svart på undersøkelsen?

Alle ledere får oversikt over hvem som har svart på undersøkelsen.

Når en undersøkelse er sendt ut, kan du til enhver tid se hvem som har svart.

Klikk på "rediger" knappen til den undersøkelsen du ønsker å se innholdet til:

Undersøkelse - rediger

Her finner du

• Informasjon om undersøkelsen
  • Sluttdato med endringsmulighet
  • Hvilke ansatte som har fått tilsendt undersøkelsen, og hvem som har svart

Her kan du filtrere ved å trykke på "besvart".

Du har også mulighet til å endre e-post adressen til deltakere i utsendelsen, og sende e-posten på nytt til den det gjelder

• Klikk på navnet til den ansatte
  • Rediger e-posten om det er behov
  • Klikk på "send igjen"

Endre e-post hos mottaker

Legg til flere deltakere

Ønsker du å legge til flere deltakere i utsendelsen? Klikk på legg til flere deltakere -

Les mer her.

Send ut ny påminnelse

Har det gått en stund, men du mangler svar fra ansatte?  Send en ny purring til de som ikke har svart med å trykke "send ut undersøkelse på nytt".