1. Motivati Hjelpesider
  2. Min side
  3. Ansatt funksjoner - hvordan bruke Motivati

Hvor kan jeg se egne resultater?

Som ansatt kan du se resultatene fra alle undersøkelser umiddelbart etter besvarelse.

Gå til menyen "undersøkelser", her ligger egne resultater for alle tidligere undersøkelser.
  • Undersøkelsene ligger i rekkefølge, nyeste først.
  • Klikk på den undersøkelsen du ønsker å se resultatet for.
  • Du vil bli spurt om å velge rapportdel. Her kan du velge en eller flere, det vil variere fra undersøkelse til undersøkelse. Medarbeidersamtalen har to rapportdeler: motivasjonsanalyse og tilleggsspørsmål. Du kan huke av begge og se de i samme rapport.
  • Klikk Rapport

Har du svart på en undersøkelse som forberedelse til medarbeidersamtalen? Les artikkelen under om hvordan du kan tolke resultatene dine og forberede deg til samtalen: