Hvordan integrere Motivati med andre HRM-verktøy med API?

Motivati har 3 alternative løsninger for API’et, med tilhørende begrensninger i systemet. Disse kan brukes til å integrere Motivati med andre HRM-verktøy som har HR masterdata:

Hva er et API?

API står for Application Programming Interface, og er en kode som brukes for å utveksle data mellom to forskjellige systemer eller apper.

En API-integrasjon hjelper systemene å kommunisere med hverandre uten at mennesker er involvert. Når API-et til to systemer er koblet sammen, åpner det opp for en strømlinjeformet deling av data og automatiserte prosesser.

Hvordan kan vi integrere Motivati med vårt HRM-system?

Motivati har 3 alternative løsninger for API’et, med tilhørende begrensninger i systemet.

Disse kan brukes til å integrere Motivati med andre HRM-verktøy som har HR masterdata:

• Alt. 1 - API for registrering av nye ansatte – her er det ingen begrensninger i systemet. Det vil si at dere kan bruke API’et til å legge inn nye ansatte, og kan bruke systemet fritt som før.
  • Alt. 2 - API for ansatthåndtering – alt som har med registrering og endring av ansatte gjøres via API. Alle tilsvarende funksjoner vil da være stengt i systemet.
  • Alt. 3 - Full integrasjon - all håndtering av ansatte og avdelingsstruktur gjøres via API, og er stengt i systemet.

Vi har gode instruksjoner og kan tilby testmiljø, og våre dyktige utviklere kan bistå hvis dere ikke har egne IT-ressurser.

Her finner man teknisk informasjon om API’ene: https://motivati.docs.apiary.io/#

Ved ønske om testing, kontakt oss: support@motivati.no.