Sende ny påminnelse / e-post til ansatt

Har ikke den ansatte svart? Eller har du sendt til feil e-postadresse?

Du kan sende ut en ny påminnelse om å besvare undersøkelsen som er sendt ut, eller endre e-posten i en utsendelse.

• Gå til 'leders innsikt'
  • Gå til 'rapporter og utsendelser'

Finn undersøkelsen du ønsker å legge til deltakere i

• Den må ligge under "pågående". Er den under "avsluttet" må du endre dato for når undersøkelsen avsluttes.
  • Klikk på "rediger" på undersøkelsen (her kan du også endre datoen for når undersøkelsen avsluttes):

Send påminnelse til alle:

• Klikk på knappen "send påminnelse"

• Klikk OK

Endre e-postadresse og send påminnelse til én ansatt:

• Finn den ansatte i listen.

• Klikk på den ansatte

• Gjør endringer i e-posten og trykk send.
    • Har den ansatte en ny e-postadresse må dette også endres permanent i grunndata. Les mer her: Hvordan endre grunndata

Ønsker du å legge til en mottaker?

Les hvordan du gjør det her.

Endre e-postteksten til mottakerne og påminnelsene

Før du endrer e-postadressen til mottaker eller sender påminnelse til alle deltakerne, kan du endre teksten til "e-post til mottaker" og "e-post påminnelse".

Skjermbilde 2023-12-18 kl. 15.10.33